Tjänster

Impregnering / Vattentätning

Vi hjälper dig med vattentätning av alla betongkonstruktioner. Vi har produkter och erfarenhet för impregnering av konstruktioner både över och under mark, konstruktioner som utsätts för piskande regn samt hårt belastade betonggolv. Kontakta oss för mer information och offert för just ditt projekt.

Spricklagning / Dilitationsfogar

Många arbetsplatser och lager idag har sprickor och fogar som ställer till det för verksamheten. Det kan vara ett litet hål eller en ojämnhet som sedan blir större och större med tiden. Detta kan med tiden ge stora konsekvenser på arbetsredskap som personal, om de dagligen behöver köra i dessa håligheter eller sprickor. Vi har flera års erfarenhet av betonglagningar i lager och på arbetsplatser.

Injektering

Ibland kan vattentrycket vara så pass hårt så man måste injektera för att minska på trycket och få stopp på rinnande vatten. Vårt företag har erfarenheter sedan flera år av injektering. Vi har bland annat varit med på projekt som Tingstadstunneln, Citybanan och Ringhals med fler.

Materialet vi använder heter Taccs och är ett välbeprövat medel. Vi utför flera olika typer av injekteringar. Självklart utför vi också akuta lagningar.

Så tveka inte på att kontakta oss.

Betongkonstruktioner under mark utsätts ofta för vattentryck som kan leda till skador - Vi reparerar och förebygger skador med hjälp av betonginjektering

Dammbindning

Våra dammbindare ger ökad styrka för betonggolven och gör det lättare att hålla rent och snyggt. Produkterna är lättanvända och går snabbt att lägga ut. Vi har tusentals kvadratmeters erfarenhet av dammbindning och anser att det är en god investering för ert företag och personal. Kontakta oss gärna via e-post eller telefon så hjälper vi dig med smarta lösningar för ditt golv.

Vattentätning av källare

Har din husgrund drabbats av sprickor och fuktgenomträgning kan vi kostnadseffektivt och snabbt hjälpa er att skydda den från insidan. Produkten vi använder är en vidareutveckling på vår Radmyx, som vi har anpassat för att kunna använda som ett bruk eller slam. Ta kontakt med oss idag om ni har problem med fukt, eller oroliga för framtiden, så kan vi tillsammans komma fram till en lösning för att hålla ner kostnaderna och ge er en trygg, torr grund att bo i.

Algbehandling

Få bort mossa och alger på och mellan plattor. Ett riktigt algmedel som fungerar på stenplattor, uppfarter, stenmurar och fasader. Utan högtryckstvätt. Det tar bara 15 minuter, sen är påväxten väck! Det många tror är ogräs är egentligen smuts och alger. Algerna är sporbildande vilket betyder att de kan växa upp på tillsynes helt rena ytor. Det är därför rekommenderat att spraya hela ytor, och inte bara den del som i dagsläget har påväxt.

Kanalrensning

Genom ventilationskanalerna flödar dagligen mycket luft. Luften tar tyvärr med sig mycket damm och partiklar som på sikt sätter igen kanalerna i din bostad. Genom att låta oss rengöra detta, så får ni bättre luftflöde, renare luft, och ett system som håller längre. Sedan det viktigaste av allt, så minskar vi risken för astma och att mögel kan uppstå i våtutrymmen.

Behöriga utbildningar

Medlem i Företagsförbundet

Logotyp för Företagarförbundet Fria Företagare

Medlem i Småföretagarna

Logotyp för Småföretagarnas Riksförbund

Medlem i Företagarna

Medlem i Företagarna
TransQ certifierad

UC Kreditvärdighet

WaterResisted Sweden kreditvärdighet

Svensk återförsäljare

Svensk återförsäljare

Radcon #7 presentation